Vrijwilligers

“Kamperen doe je Zo” bestaat dankzij de inzet van vele vrijwilligers. Zij weten alles van de specifieke “Kamperen doe je Zo”-activiteit die zij organiseren.
Voor hen is het meewerken aan “Kamperen doe je Zo” een leuke vrijetijdsbesteding. Elk jaar gaan zij met veel enthousiasme aan de slag om een uitdagend, origineel en vooral leuke “Kamperen doe je Zo”-activiteit neer te zetten voor alle deelnemers. In de volgende teams kan je onze vrijwilligers vinden!

C-teams en ondersteunende diensten

Het W-teams wordt ondersteund door een coördinatieteam, kortweg “C-team”. De mensen in dit team regelen de financiën, zorgen voor informatie aan deelnemers en W-teams.

De ondersteunende diensten zorgen tijdens de “Kamperen doe je Zo” voor fourage, materiaal, EHBO, enzovoort.

W-team

Het W-team verzorgt de workshops. Het team bestaat uit specialisten en fanatieke scouts. Het team stemt de activiteiten van de verschillende “Kamperen doe je Zo” op elkaar af. Ook coördineert het team de inschrijvingen, de “Kamperen doe je Zo”-helpdesk, de “Kamperen doe je Zo”-website en de financiële zaken. Ze krijgen daarbij ondersteuning van het Scoutcentrum Rotterdam.

Ook vrijwilliger worden?

Ben je 18 jaar of ouder en heb je zin om jouw organisatorische en leidinggevende kwaliteiten verder te ontwikkelen? Of wil je gewoon eens een weekend de handen uit de mouwen steken?
Kijk dan bij de vacatures om te zien welke taken er op dit moment beschikbaar zijn.