Sponsors en Partners

Sponsors en Partners die van “Kamperen doe je Zo” houden

Er zijn diverse organisaties en bedrijven die samen met het Scoutcentrum Rotterdam en de SARR een warm hart toedragen en elk op hun eigen manier bijdragen aan “Kamperen doe je Zo”. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals:

  • Financiële ondersteuning
  • Beschikbaar stellen van materialen
  • Beschikbaar stellen van diensten

Wil jij ook “Kamperen doe je Zo” een warm hart toedragen? Neem dan gerust contact met ons op. Hieronder vind je een lijst van bedrijven en organisaties die “Kamperen doe je Zo” sponsoren of ondersteunen.

Scoutcentrum Rotterdam

Scoutcentrum Rotterdam is een unieke kampeerlocatie. Met haar 5,5 hectare natuur is er veel te beleven voor jong en oud. Doordat deze bijzondere natuurlijke omgeving tegen de stad aan zit. Is het Scoutcentrum Rotterdam goed te bereiken zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Door de inzet van vele vrijwilligers is het terrein goed  onderhouden en zijn er tientallen activiteiten te doen op en nabij het kampeerterrein.

SARR

Ieder weekend en tijdens kampen beleven meer dan 6000 Scouts uit Rotterdam en omstreken weer een nieuw avontuur. Scoutingvrijwilligers zorgen voor een leuk en veilig programma voor de leden.
Leidinggeven aan Scouts leer je bij Scouting niet alleen bij een Scoutinggroep maar ook door het volgen van trainingen en workshops. Scouting Academy Rotterdam Rijnmond verzorgt deze trainingen voor alle leiding en bestuursleden die aangesloten zijn bij groepen in Rotterdam en omstreken (Scouting Regio Maasdelta en Scouting Regio Rond de Rotte).
De SARR doet dit met de inzet van goed opgeleide trainers en instructeurs, met jarenlange ervaring binnen Scouting. Zij weten veel over het opzetten van leuke en veilige programma’s tijdens de opkomsten, maar ook op kamp.
Zo houden we Scouting avontuurlijk en veilig voor iedereen!

Brandweer Capelle aan den IJssel

De brandweer Capelle aan den IJssel staat dag en nacht met beroepskrachten paraat om mens en dier in nood te helpen.
Naast de 1e zorg zijn de mannen en vrouwen van de karzerne ook actief met voorlichting. Zo dragen zij bij aan een veiligere leefomgeving thuis met het advies.

Bijzondere relaties aanwezig tijdens “Kamperen doe je Zo”

Scoutshop Rotterdam (depot)

ScoutShop is dé winkel van Scouting Nederland. De opbrengsten van de ScoutShop komen voor 100% ten goede aan Scouting in Nederland. Bij ScoutShop vind je niet alleen alles voor je ScoutFit, maar ook alles wat je nodig hebt voor het Scoutingspel of zomerkamp. Ook voor al je outdooractiviteiten ben je aan het juiste adres.
Zo koop je bij ScoutShop alles voor outdoor cooking en vind je er rugzakken, kleding, schoenen, tenten, messen, zaklampen, kompassen, slaapzakken, matjes en kampeeraccessoires. Shop online of kom kijken in de scoutshop depot.